Podkerkonošské hody aneb krajové speciality,tradiční a chuťově specifická jídla z krkonošských chalup z doby minulé i současné,ve velké míře ZVĚŘINA, ale i jiné skvělé pokrmy,které se stanou důvodem k pohodovému posezení v Dřevěnce.Jen malý příklad z našeho domácího jídelníčku:Speciality ze zvěřiny(srnčí,kančí ,dančí,jelení),speciality z HUB,předkrmy-domácí srnčí paštika a poprvé naše dančí klobásky,zvěřinová sekaná,sejkory, čerstvé ryby,smaženice,pečené kachní stehno,lepenice,babiččiny vdolečky,hovězí líčka,chlupaté knedlíky,telecí maso,jehněčí kýta na rozmarýnu,typické krkonošské POLÉVKY(kyselo,kulajda,ančka hladká,zelačka se svítkem)a OMÁČKY(houbová,jalovcová,šípková),lívance,tvarohové borůvkové knedlíky,podkérkonošské jablkové skládanice,honzovi makové a tvarohové buchty…aj.Pestrou nabídku klasiky servírujeme po celý den od 11.00 do 21.00hod.nebo do vyprodání zásob.Rezervace a kastrůlky vítáme.Oba dva dny během hodů, budou všechny prostory v Dřevěnce NEKUŘÁCKÉ.Těšíme se na Vás
Vážení hosté,přesně po roce,třetí originální PODKÉRKONOŠSKÝ HODY ve Vaší Dřevěnce,v pátek 20.března a v sobotu 21.března,vždy od 11.00hod.do 21.00hod.
Úno
´15
06
10:26 am
- Posted by: admin
- Category: Novinky