V pátek 5.4,v sobotu 6.4 a v neděli 7.dubna 2013 si Vás Dřevěnka dovoluje pozvat na první originální PODKRKONOŠKÉ HODY

Podkerkonošské hody aneb krajové speciality,tradiční a chuťově specifická jídla z krkonošských chalup z doby minulé i současné,ale i jiné skvělé pokrmy,které se stanou důvodem k pohodovému posezení v Dřevěnce.Jen malý příklad z našeho domácího jídelníčku:Speciality ze zvěřiny,hub,předkrmy-domácí paštiky(teriny),sejkory, čerstvé ryby,pečené kachní stehno,vepřové koleno na černém pivě,hovězí líčka na víně,chlupaté knedlíky,telecí maso,jehněčí kolénko na rozmarýnu se špenátem,zvěřinová sekaná,typické krkonošské polévky(kyselo,kulajda,cibulačka) a omáčky(houbová,jalovcová,cibulová),biftek z kančího hřbetu,domácí klobása ze zvěřiny(90%podíl masa),hubník,lívance,kynuté borůvkové knedlíky…aj.Pestrou nabídku klasiky servírujeme po celý den od 11.00 do 21.00hod.nebo do vyprodání zásob.Těšíme se na Vás

Sorry, comments are closed for this post.