V pátek 21.3,v sobotu 22.3 a v neděli 23.března 2014 si Vás Dřevěnka dovoluje pozvat na druhé originální PODKRKONOŠKÉ HODY

Podkerkonošské hody aneb krajové speciality,tradiční a chuťově specifická jídla z krkonošských chalup z doby minulé i současné,ve velké míře ZVĚŘINA, ale i jiné skvělé pokrmy,které se stanou důvodem k pohodovému posezení v Dřevěnce.Jen malý příklad z našeho domácího jídelníčku:Speciality ze zvěřiny(srnčí,kančí ,dančí,jelení),speciality z HUB,předkrmy-domácí srnčí paštika na portském víně,zvěřinová sekaná,sejkory, čerstvé ryby,pečené kachní stehno,vepřové koleno na černém pivě,hovězí líčka na víně,chlupaté knedlíky,telecí maso,jehněčí kýta na rozmarýnu,typické krkonošské POLÉVKY(kyselo,kulajda,cibulačka,zelačka se svítkem)a OMÁČKY(houbová,jalovcová,šípková),lívance,kynuté borůvkové knedlíky,štrůdl,makové šišky s povidly…aj.Pestrou nabídku klasiky servírujeme po celý den od 11.00 do 21.00hod.nebo do vyprodání zásob.Těšíme se na Vás

Sorry, comments are closed for this post.